Smart Regnskab handelsbetingelser

Smart-Regnskab kan på ingen måde gøres ansvarlig for tab eller fejl ved brug af Smart-Regnskab’s programmer.

Smart-Regnskab er ejere af koderne i programmerne, med mindre andet aftalt. Alt data er beskyttet af data lovgivningen.

Det er brugerens eget ansvar at indberetning til told og skat er i overenstemmelse med dansk lovgivning. Smart-Regnskab kan på intet tidspunkt gøres ansvarlig for evt. fejl . Brugen af Smart-Regnskab’s produkter (Smart-Faktura, Smart-Regnskab & Smart-Moms) er på brugerens eget ansvar. Smart-Regnskab fraskriver sig alt ansvar, for hvordan programmerne benyttes af brugeren.

Smart-Regnskab kan derfor på ingen måde gøres ansvarlig for regnskab eller andet der er frembragt ved brug af Smart-Regnskab’s programmer.

Der er ingen fortrydelsesret ved digital handel.

Da retten til at downloade og registrere et produkt ikke kan betegnes som en vare, er der er tale om en immateriel rettighed, der sidestilles med en tjenesteydelse. Således bortfalder fortrydelsesretten i det øjeblik kunden modtager produktet via E-mail.

Smart-Regnskab’s produkter sælges ikke til privat personer, men kun til virksomheder. Der er ingen fortrydelsesret når det er erhvervs køb eller køb foretaget af virksomheder.

Det er brugerens eget ansvar at sørge for at have den nødvendige hardware og software, Samt at have nok kendskab til computere og div. programmer, til at kunne udpakke en .zip fil, installere og køre programmet. Smart-Regnskab underviser ikke i selve brugen af computere, medmindre du særskilt har købt denne ydelse.

Smart-Regnskab skal supportere hvis der er fejl i programmet(Ingen Telefon Support). Smart-Regnskab forbeholder sig ret til at fakturere kunder for tiden brugt, hvis kunden uberettiget fejlmelder programmerne. Dog vil dette kun ske i grove tilfælde.

Programmerne fra Smart-Regnskab er udviklet til computer med Microsoft Windows OS (Operativsystem) 32 Bit. Installeres de på andre typer af OS’er er dette på brugerens eget ansvar! Programmet understøttes af Windows XP og Windows Vista med 32 bit styresystem. Krav til skærmopløsning minimum 1280 x 960.

Der vil løbende komme flere videoer. Check siden løbende for flere videoer omkring Smart Regnskab.