Regnskabsprogram til kun 499,- kr!

Søger du efter et regnskabs / bogførings program du kan lære på 5 minutter, og som ikke er fyldt med overflødige funktioner, så er Smart Regnskab det helt rigtige valg. Et simpelt og enkelt bogførings- og regnskabsprogram som alle har råd til.

Programmet har indbygget Faktura program, Debitor modul, Export til Excel, Mulighed for at arbejde med flere licenser i et program og mange flere funktioner som man normalt skal op i langt dyrere programmer for at få. Samtidig er programmet utrolig brugervenligt, selv uden den store bogføringserfaring.

Smart Regnskab koster kun 499,- kr. og der er intet abonnement bagefter! Et super nemt værktøj der let og enkelt giver dig fuldt overblik over din virksomheds økonomiske situation.

Køber du og betaler med kort, har du programmet som downloadlink inden for 30 minutter!

Se Smart Regnskab introduktion Video her:

Hurtigt overblik over Smart Regnskab! Varighed ca. 12 Min.

Prisen er kun 499,- kr. + moms. I alt 623,75 kr.

Prisen er baseret på at du får tilsendt en E-Mail med et download link. Linket giver køber lov til at downloade programmet 1 gang. Derfor skal du selv sørge for at gemme og opbevare dit nye regnskabsprogram. Regnskabsprogrammet kan også sendes på USB til en merpris på 500 kr. + moms ialt 999,- kr + moms.