Under installationen vil du først blive bedt om at udfylde dine stamdata samt hvilket fakturanummer du ønsker at starte programmet på. Her er det vigtigt at du taster et nummer direkte, og UDEN et 0 foran. Altså eks. 971 og IKKE 0971.

Hvis du har problemer med at installere programmet, er det fordi du ikke har .NET framework på din computer. De fleste computere har dette i dag, hvorfor det ikke er inkluderet i installationen. Skulle du ikke have .Net framework installeret (Hvis du har problemer med at installere programmet), skal du:

Downloade .NET framework her: http://www.microsoft.com/downloads/deta … laylang=en

Og Servicepack til .NET framework her: http://www.microsoft.com/downloads/deta … laylang=en

Når programmet er blevet installeret skal du anmode om en aktiveringskode / licensnøgle via knappen SEND EMAIL under menuen ADMINISTRATION -> VIRKSOMHEDSDATA i programmet. Tryk gerne 2 gange på knappen. Vi vil så hurtigst muligt fremsende aktiveringskoden per email. Det er meget vigtigt at du følger installationsvejledningen som du finder her: http://www.smart-regnskab.dk/Video/Installation.html . Hvis din computer siger der ikke er adgang til internettet er det fordi din firewall eller andet spærrer for at sende os mails. Du skal så sende os den tekst der står du skal maile til os på salg@smart-regnskab.dk. Det er en tekst / kode der ser ud i stil med dette: CVR:12345678 KODE:1234 BESKED:(mail@eksempelmail.dk)

Vi sender koden til dig hurtigst muligt